Engels is niet jouw moedertaal, toch?

Over Ons

Is Engels niet jouw moedertaal en ben je van plan om een bezoek te brengen aan Den Haag? Dan wel voor zaken, voor je plezier of om te studeren? Dan wil je absoluut een van de waardevolle cursussen Engels volgen bij het beste talencentrum van Nederland.

ABC is het voornaamste taleninstituut in Zuid-Holland. Wij bieden toegang tot de meest ervaren en waardevolle docenten van het land. Leer voor Cambridge examens, Zakelijk Engels, prive-lessen of voor je plezier en het ontwikkelen van je zelfvertrouwen in onze conversatiecursus; er is niets bevordelijker dan in het gezelschap te verkeren van deskundige, energieke & geduldige Engelstalige docenten.

Zodra je aankomt in Nederland, zul je beseffen dat er overal zeer veel Engelstaligen zijn. Niet alleen de buitenlanders, internationale werknemers en toeristische winkelmedewerkers, maar ook de Nederlanders zelf zijn altijd gewillig om Engels met je te babbelen.

Onze school biedt je onovertroffen toegang tot enkele van de allerbeste docenten in een stad die bekend staat om zijn internationale sfeer.

Maak je dromen waar. Onze betaalbare tarieven en levendige docenten maken het gemakkelijk voor niet-Engelstaligen om hun Engels in zeer korte tijd naar een hoog niveau te tillen.