Cursussen

Taalcursussen

Cambridge Cursus Engels
2798
Cambridge Engels Kwalificaties zijn …. examens waardoor het leren plezierig, effectief en belonend wordt
Leer nu
Engels cursus studenten
Engelse Conversatieles
2383
Volgende cursus start: 21 dagen
De focus is op het vloeiend leren spreken en zal ook veel aandacht schenken aan vocabulaire en functioneel taalgebruik wat nodig is om op een natuurlijke manier Engels te spreken.
Leer nu
Engelse conversatieles studenten
Grammatica Cursus
1694
Leer perfecte Engelse grammatica. Lessen richten zich op de kern van grammatica zinnen, gesproken Engels, vocabulaire en schrijven. Perfect om je Engels op te frissen.
Leer nu
English Grammar image
IELTS Voorbereidings Cursus
2607
Volgende cursus start: 17 dagen
Uitstekende voorbereiding voor Pre-universitaire studenten die een grondige training nodig hebben van IELTS-examenvoorbereiding om in korte tijd een 6.5+ te halen.
Leer nu
IELTS examen voorbereiding cursus
Intensieve cursus Engels
3026
Volgende cursus start: 19 dagen
Snelle, langetermijnresultaten vormen de focus van deze cursus. Volledig onderdompelen in het Engels in slechts 4 weken om een ​​concurrentievoordeel te behalen in elke internationale omgeving.
Leer nu
Intensieve cursus Engels
Intensieve grammatica
197
Leer perfecte Engelse grammatica. De lessen zijn gericht op de grammaticale tijden, gesproken Engels, woordenschat en schrijven. Perfect om je Engels op te frissen.
Leer nu
Engels cursus studenten
Zakelijk Engels
1217
Het beheersen van de juiste taal in iedere baan op de huidige arbeidsmarkt is cruciaal en kan je het benodigde voordeel leveren in een internationaal werkklimaat.
Leer nu
Zakelijk Engels cursus studenten