IELTS Voorbereidings Cursus

IELTS Examenvoorbereiding Cursus 2021

IELTS Examenvoorbereiding Cursus – Turboresultaten in turbotijd

Ten eerste: deze IELTS Examenvoorbereidingscursus is voor studenten die zich alleen willen richten op de vaardigheden en technieken die nodig zijn om te slagen voor het IELTS examen. Dit is de ideale voorbereiding voor Pre-University studenten. Heb jij een grondige training nodig ter voorbereiding op de IELTS toets zodat je de vereiste score behaalt?

Aankomende Cursussen
8 jan - 12 feb
09:00 - 13:00
M
D
W
D
V
Z
Z
€360
8 jan - 12 feb
09:00 - 13:00
M
D
W
D
V
Z
Z
€360

Boven alles voorzien wij je in deze IELTS Examenvoorbereidingscursus met het beste van het beste studiepakket. Het bevat het meest waardevolle studiemateriaal dat tegenwoordig te vinden is, van verscheidene IELTS bronnen. Het scheelt jou dus tijd en moeite en je hoeft niet te verdwalen in al het aanbod van mogelijke boeken die je kunt kopen. Je hoeft zodoende simpelweg niet meer verder te zoeken na het ontvangen van ons IELTS pakket.

De meeste cursisten die meedoen aan deze cursus zijn studenten die willen worden toegelaten tot de universiteit hier in Nederland, anderen volgen zelfs onze cursus voor immigratie doeleinden in andere landen. Als je hier aan de universiteit wilt studeren zullen ze een IELTS score van je eisen zodat je kunt bewijzen dat je klaar bent om een universiteitsstudie te kunnen volgen waarin al het lesmateriaal, zoals colleges, boeken en essays, in het Engels zal zijn.

Afhankelijk van de soort studie die je wilt gaan doen, eisen sommige universiteiten van je dat je Engels echt heel goed is. Meestal verwachten ze een hoge IELTS score van 6.5 of hoger. Terwijl anderen gewoon willen zien dat je de basis van het Engels beheerst, willen de meeste universiteiten een score tussen 6.0 – 6.5 zien.


IELTS Examenvoorbereidingscursus materiaal

In deze IELTS cursus ontvang je gedetailleerde correcties en advies wat betreft je spreken en schrijven, zowel in de les als voor geschreven huiswerk. Bovendien helpen we je luister- en leesprestaties te verbeteren. Wij doen al het werk voor je en hebben het allerbeste materiaal van verschillende bronnen voor je verzameld. We hebben het allemaal gratis voor je samengesteld! Daarbovenop voorzien wij je van veel proefexamens van IELTS. Dus maak je borst maar nat.

Spreken: kleine groepscursussen houdt in dat er veel spreektijd is in de les om te werken aan nauwkeurigheid en vlotheid. Daarnaast behandelen we vocabulaire en structuur en maken je vertrouwd met alle onderdelen van de IETLS spreektoets.

Schrijven: bestudeer de belangrijkste opdracht 1 en opdracht 2 vraagtypen.

Vocabulaire: intensieve studie van academische woordenschat om een hoger schrijf- en spreekniveau te bereiken. Ook voor herkenning zodat je efficienter kunt presteren bij de luister- en leestoetsen.

Luisteren: maak kennis met IELTS luisteropdrachten en technieken, accenten en veel voorkomende content.

Lezen: oefen met lezen per opdrachttype IELTS, met de focus op technieken voor de meest uitdagende soorten opdrachten.


Nuttige links

Boek je IELTS examen hier: https://ielts.britishcouncil.org/Default.aspx

De examinatoren zijn op zoek naar iets zeer specifieks. Bekijk de details via deze link van de officiële IETLS pagina: https://www.ielts.org/about-the-test/how-ielts-is-scored

voor een detailleerde omschrijving.
https://www.ielts.org/about-the-test/how-ielts-is-scored

De volgende lijst bevat enkele van de belangrijkste universiteiten/onderwijsinstituten in Nederland die IELTS verlangen. Check de vereisten van het Engels via onderstaande links:

Data Rooster Staat
4 sep - 9 okt 2021
M
D
W
D
V
Z
Z
10:00 - 13:00
  
Vol
Data Rooster Staat
8 jan - 12 feb 2022
M
D
W
D
V
Z
Z
09:00 - 13:00
€360
Wij bereiden onze studenten voor op het academische examen. Dit is wat de meeste universiteiten vereisen, zowel in Nederland als in het buitenland.
Ja. De cursus omvat alle onderdelen van het lees-, schrijf-, luister- en spreekgedeelte. Hierbij besteden we ook veel aandacht aan het schrijf- en spreekgedeelte.
Nee. Je dient je zelf aan te melden voor het examen via de British Council. Echter kunnen wij jou uiteraard hiermee helpen.
Dit zullen wij je laten weten. Meestal raden we studenten aan om het examen zo snel mogelijk na het afronden van onze voorbereidingscursus af te leggen, maar we zullen je aanraden te wachten als we denken dat je meer tijd nodig hebt om je voor te bereiden.
Voor 2021 bedragen de kosten € 236 voor zowel de digitale als de papieren versie van het examen.
Bij de digitale versie van het examen zijn je resultaten 3 tot 5 kalenderdagen na de testdatum bekend. Indien je de resultaten dringend nodig hebt, is de digitale versie de beste optie. Bij de papieren versie van het examen zijn je resultaten 13 kalenderdagen na de testdatum bekend. Verder is de digitale versie van het examen handiger als je weet dat je handschrift niet goed leesbaar is of als je sneller kan typen dan schrijven. Digitale versie: Luisteren: op de computer Lezen: op de computer Schrijven: op de computer Spreken: met een echte gesprekspartner Papieren versie: Luisteren: op papier Lezen: op papier Schrijven: handgeschreven op papier Spreken: met een echte gesprekspartner Lees hier onze blogpost over de verschillen tussen de twee versies van het examen.
Onze cursussen worden alleen gegeven door IELTS-examenspecialisten. Niet al onze docenten kunnen deze cursus geven, omdat slechts een paar gekwalificeerd zijn voor de IELTS-examenvereisten. Daarom kunnen we je garanderen dat je veel beter voorbereid zult zijn.
Wij raden aan dat je minimumniveau B2 semi-gevorderd is. Neem contact op met je universiteit of andere instelling om te weten te komen welke minimumscore je dient te behalen.
Wij gebruiken Cambridge IELTS en voorzien je van een heleboel oefenexamens.
Nee, het cursusboek is niet bij de prijs inbegrepen. Het cursusboek kost €25 en we vragen je dit na je inschrijving over te maken op de bankrekening van ABC English.
Papieren versie: na 13 kalenderdagen vanaf de testdatum Digitale versie: na 3 tot 5 kalenderdagen vanaf de testdatum
Lees hier onze blogpost over de verschillen tussen de twee examens.
Klik op de groene knop (DOE MEE) bovenaan deze pagina om je in te schrijven voor deze cursus. Vul je gegevens in en rond je registratie en betaling af om je plek in de volgende cursus veilig te stellen.
We bieden maar een beperkt aantal plaatsen per maand aan, dus meld je vandaag nog aan als je klaar bent om met grote sprongen vooruit te gaan.
Ja, je zult zowel een geprinte als een digitale certificaat van deelname ontvangen. Op het certificaat staat jouw naam, de naam en data van de cursus, het totaal aantal lesuren en je behaalde niveau vernoemd.
Wij verwerken je online betalingen op onze beveiligde en versleutelde website. De online betaalmogelijkheden zijn iDEAL & Creditcard. Je ontvangt een BTW-factuur nadat jouw betaling en registratie is voltooid. Je kunt ook betalen met een bankoverschrijving of contant. Laat het ons weten als je de voorkeur geeft aan één van de laatste twee opties. Als je via overschrijving of contant betaalt, krijg je uiteraard een betalingsbewijs.
Data Rooster Staat
4 sep - 9 okt 2021
M
D
W
D
V
Z
Z
10:00 - 13:00
  
Vol
Data Rooster Staat
8 jan - 12 feb 2022
M
D
W
D
V
Z
Z
09:00 - 13:00
€360
Data Rooster Staat
4 sep - 9 okt 2021
M
D
W
D
V
Z
Z
10:00 - 13:00
  
Vol
Data Rooster Staat
8 jan - 12 feb 2022
M
D
W
D
V
Z
Z
09:00 - 13:00
€360