IELTS Voorbereidings Cursus

IELTS Examenvoorbereiding Cursus 2020

IELTS Examenvoorbereiding Cursus – Turboresultaten in turbotijd

Ten eerste: deze cursus is voor studenten die zich alleen willen richten op de vaardigheden en technieken die nodig zijn om te slagen voor het IELTS examen. Dit is de ideale voorbereiding voor Pre-University studenten. Heb jij een grondige training nodig ter voorbereiding op de IELTS toets zodat je de vereiste score behaalt?

Aankomende Cursussen

Boven alles voorzien wij je in deze IELTS examen voorbereidingscursus met het beste van het beste studiepakket. Het bevat het meest waardevolle studiemateriaal dat tegenwoordig te vinden is, van verscheidene IELTS bronnen. Het scheelt jou dus tijd en moeite en je hoeft niet te verdwalen in al het aanbod van mogelijke boeken die je kunt kopen. Je hoeft zodoende simpelweg niet meer verder te zoeken na het ontvangen van ons IELTS pakket.

De meeste cursisten die meedoen aan deze cursus zijn studenten die willen worden toegelaten tot de universiteit hier in Nederland, anderen volgen zelfs onze cursus voor immigratie doeleinden in andere landen. Als je hier aan de universiteit wilt studeren zullen ze een IELTS score van je eisen zodat je kunt bewijzen dat je klaar bent om een universiteitsstudie te kunnen volgen waarin al het lesmateriaal, zoals colleges, boeken en essays, in het Engels zal zijn.

Afhankelijk van de soort studie die je wilt gaan doen, eisen sommige universiteiten van je dat je Engels echt heel goed is. Meestal verwachten ze een hoge IELTS score van 6.5 of hoger. Terwijl anderen gewoon willen zien dat je de basis van het Engels beheerst, willen de meeste universiteiten een score tussen 6.0 – 6.5 zien.


IELTS Examenvoorbereidingscursusmateriaal

In deze cursus ontvang je gedetailleerde correcties en advies wat betreft je spreken en schrijven, zowel in de les als voor geschreven huiswerk. Bovendien helpen we je luister- en leesprestaties te verbeteren. Wij doen al het werk voor je en hebben het allerbeste materiaal van verschillende bronnen voor je verzameld. We hebben het allemaal gratis voor je samengesteld! Daarbovenop voorzien wij je van veel proefexamens van IELTS. Dus maak je borst maar nat.

Spreken: kleine groepscursussen houdt in dat er veel spreektijd is in de les om te werken aan nauwkeurigheid en vlotheid. Daarnaast behandelen we vocabulaire en structuur en maken je vertrouwd met alle onderdelen van de IETLS spreektoets.

Schrijven: bestudeer de belangrijkste opdracht 1 en opdracht 2 vraagtypen.

Vocabulaire: intensieve studie van academische woordenschat om een hoger schrijf- en spreekniveau te bereiken. Ook voor herkenning zodat je efficienter kunt presteren bij de luister- en leestoetsen.

Luisteren: maak kennis met IELTS luisteropdrachten en technieken, accenten en veel voorkomende content.

Lezen: oefen met lezen per opdrachttype IELTS, met de focus op technieken voor de meest uitdagende soorten opdrachten.


Nuttige links

Boek je examen hier: https://ielts.britishcouncil.org/Default.aspx

De examinatoren zijn op zoek naar iets zeer specifieks. Bekijk de details via deze link van de officiële IETLS pagina: https://www.ielts.org/about-the-test/how-ielts-is-scored

voor een detailleerde omschrijving.
https://www.ielts.org/about-the-test/how-ielts-is-scored

De volgende lijst bevat enkele van de belangrijkste universiteiten/onderwijsinstituten in Nederland die IELTS verlangen. Check de vereisten van het Engels via onderstaande links:

Huidige cursus

Data Rooster Staat
5 okt - 29 okt 2020
M
D
W
D
V
Z
Z
18:30 - 21:30
  
Vol

Aankomende Cursussen

Data Rooster Staat