Engelse Conversatieles

Engelse Conversatieles

Aankomende Cursussen
4 nov - 27 nov
19:30 - 21:30
M
D
W
D
V
Z
Z
€299
2 dec - 18 dec
19:30 - 21:30
M
D
W
D
V
Z
Z
€225
 

Spreek beter Engels in slechts 8 sessies – GegarandeerdSPREKEN SPREKEN SPREKEN


Waarom is deze cursus zo populair?

Ten eerste is deze cursus zeer informeel en 99% van de focus ligt op jou – de student – terwijl je aan je Engels werkt. Op sommige andere scholen praten de docenten zelf veel te veel. Dit neemt waardevolle tijd weg van jou, de student, om jezelf te verbeteren. Daarom is er bij ons in de klas bijna geen focus op de docent. Het belangrijkste is dat je hersenen na elke les overspoeld voelen omdat je zoveel Engels hebt gesproken. Vervolgens merken de meeste cursisten dat ze na een aantal bijeenkomsten vanzelf gaan denken in het Engels – als gevolg van de methode die wij gebruiken.Wat kan ik verwachten in deze conversatieles?

Ten eerste is deze cursus erg informeel en 99% van de focus ligt op de cursist die zijn/haar Engels oefent – op jou dus. Op sommige scholen zijn de docenten te veel aan het woord en daardoor gaat kostbare tijd verloren waarin jij beter had kunnen worden. Om die reden is er in deze les nauwelijks focus op de docent.

Daarbovenop voorzien wij je van al het spreekmateriaal. Het boekt biedt vragen om te stellen aan je partner, vocabulaire, grammatica en zinnen/uitdrukkingen voor het gekozen onderwerp. Dit is zeer effectief want het stelt je in staat om zonder na te denken antwoord te geven zoals een native Engelse spreker dat zou doen. Ook hier is vlotheid en nauwkeurigheid het doel.

Je docent zal luisteren en je waar nodig corrigeren. Dit komt meestal veel voor . De cursus legt richt zich op het versterken van je zelfvertrouwen en bevat de woordenschat en functionale taal die je nodig hebt om een overtuigende native English spreker te worden.

Cursisten vinden het leuk om na de les een drankje te gaan halen en te relaxen en socialisen (en ook door te gaan met Engels spreken). Dit is altijd effectief want je komt hierdoor in gesprekken en situaties zoals die bijvoorbeeld plaatsvinden op je werk of als je een alledaags gesprekje voert. Het is een fantastische manier om andere mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken.

Huidige cursus

Data Rooster Staat
7 okt - 30 okt 2020
M
D
W
D
V
Z
Z
19:30 - 21:30
  
Vol

Aankomende Cursussen

Data Rooster Staat
4 nov - 27 nov 2020
M
D
W
D
V
Z
Z
19:30 - 21:30
€299
2 dec - 18 dec 2020
M
D
W
D
V
Z
Z
19:30 - 21:30
€225